marți, 26 iunie 2012

Restaurant La Fattoria - Mamaia Asa DA, Asa NU!

Week-end-ul acesta au venit in vizita la noi fratii. Am decis sa iesim sambata seara sa ciugulim ceva prin Mamaia, dupa care sa mergem la La Cucaracha sa dansam un pic. De aceea am ales restaurantul La Fattoria care este aproape de Rex si La Cucaracha, am zis sa nu mai luam masina si sa mancam tot in zona.
Este un restaurant superb, o servire impecabila, spiritul italian este la tot pasul, de la servire, asezarea meselor si  meniu  pana la preturile piperate.



Este singurul aspect care m-a socat, preturi exagerate si nejustificate o salata banala 30 lei, un carpaccio di manzo 50 lei.
Inteleg ca pentru o mancare de calitate trebuie sa platesti un chef bine cotat, dar totusi... Cred ca multi pe litoral  profita ca sunt vizitati in general de turisti si omul  in vacanta nu prea se uita la bani.
Un alt aspect, la care pot spune Ru-shi-niiii-caaa!!!, este cel legat de deserturi. Toate sunt congelate, nimic "homemade". Pai la asa pretentii, asa servire, macar souflle ul de ciocolata sa fie de casa. Intr-adevar preturile deserturilor sunt mai mici.
Vorba sotului meu (el a luat-o din Academia Catavencu), este un restaurant la care sa mergi atunci cand platesc altii :D.

In concluzie, este un restaurant Asa Da, mai putin in cazul preturilor unde strig un mare ASA NUUU!

Sursa foto: www.lafattoria.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu